Оградни пана и колове

Оградни пана представлява обединение на множество телове, които са вертикално положени едно до друго (44 бр. от ляво надясно, през 5 см) с дебелина 4 мм, които са поцинковани, след което прахово боядисани. За по-голяма здравина са поставени 2 бр. телове по хоризонтала, които са прегънати, на 2, 3 или 4 места, в зависимост от височината. Стандартната широчина е 250 см.

Наличните височини са: 75, 100, 120, 150, 170 и 200 см. Основните предлагани цветове са: зелен (RAL 6005) и антрацит (RAL 7016). По поръчка могат да бъдат изработени и в друг цвят.

Отворите („окото“) на паната са с размери: 5х15 см.

Паната се монтират върху колове (стълбчета), а връзката между тях е посредством скоба (или държач). Коловете са с размери: 5х5 см.

Основните видове колове са: с планка и без (за забиване в земя). Колчето, което има планка, „стъпва“ върху бетон или друга здрава, солидна и дебела (поне 30 см) повърхност, след което се закрепва посредством анкерни болтове (4 на брой за 1 брой колче). Другият вариант е колчето да бъде забито в почвата (около 50 см влиза в земята), след което да се зелее с цимент.

Основно приложение на оградните пана е ограждане различни обекти – както на Вашия дом, така и на големи строителни обекти, които временно се нуждаят от ограда.

Оградните пана са широко разпространени както заради лесния си монтаж и транспорт, така и поради достъпната си цена.

Защо да изберете нашите огради?

  1. Високо качество

Оградите ни се произвеждат в заводи, притежаващи най-добра технология. Дългогодишният ни опит в търговията с продукта ни направи още по-взискателни и към най-дребните детайли. Благодарение на партньорствата ни с редица компании, имаме възможност да изберем измежду най-добрите производители, за да предложим възможно най-доброто качество на много добра цена.

  1. Бърза и изгодна доставка

Партньорствата ни с различни транспортни компании ни позволяват да доставим оградата за кратки периоди, до всяка точка на страната, на преференциална цена.

  1. Добра цена

Благодарение на екипа ни от професионалисти, добрата ни логистика и големите генерирани обороти от продажби, имаме възможност да получим възможно най-добрата покупна цена, което, от друга страна, ни позволява да доставим оградните пана до крайния клиент на възможно най-добрата цена.

Можете да се свържете с нас

Този сайт използва бисквитки (cookies). Без тях основни части от сайта няма да функционират правилно. Научете повече тук. Ние ценим личните Ви данни, затова променихме Политиките си за поверителност. Научете повече тук.