Пелети

Пелетите, предлагани от нас, са произведени от отпадъка от мебелната и дървообработващата промишленост, в заводи, имплементирали най-висока технология в процесите си на работа. Пелетите са изчистени откъм кори и са с най-добро качество.

Отделянето на пепел е редуцирано под 0,7%, а влажността на пелетите е под 8%.

Коефициентът на полезно действие (КПД) на отоплителните системи, използващи пелети, се повишава с над 90%, в сравнение с други горива.

Както става ясно, основно предимство на пелетите е високият КПД при изгаряне и ниските нива на отделяне на въглероден диоксид в природата. Те отделят в пъти по-малко пепел и сажди в сравнение с други твърди горива.

Основните видове, с които компанията ни работи, са борови, букови и смесени пелети.

Защо да изберете пелетите, предлагани от нас?

  1. Високо качество

Пелетите се произвеждат в заводи, притежаващи най-добра технология за производство. Контролът се осъществява при производството на всяка отделна партида, което гарантира, че качеството ще остане непроменено през целия процес.

  1. Доставка до Вашия обект или дом

Пелетите могат да бъдат доставени директно на адрес, посочен от Вас, на територията на цялата страна (и Европейския съюз). Изградените партньорства с различни транспортни компании ни позволяват да транспортираме пелетите от точка А до точка Б на изключително конкурентни цени, което значително улеснява крайния потребител.

  1. Добра цена

Цената не е без значение, когато става въпрос за отопление. Ние гарантираме, че предлагаме възможно най-доброто качество на възможно най-добрата цена.

Можете да се свържете с нас

Този сайт използва бисквитки (cookies). Без тях основни части от сайта няма да функционират правилно. Научете повече тук. Ние ценим личните Ви данни, затова променихме Политиките си за поверителност. Научете повече тук.