MAXCON
Вашето доверие към нас 100%

MAXCON БЪЛГАРИЯ Ви предлага

контейнери

Контейнери

Контейнерите могат да се ползват както като складови помещения, така и като офиси, вили, къщи за гости и други. Добиват все по-голяма популярност заради лесния си

прочети повече »
ОГРАДНИ ПАНА – MAXCON БЪЛГАРИЯ

Сандвич панели и термопанели

Сандвич панел vs. термопанел – разликата: В практиката се е установила думата „термопанел“, описваща сандвич панел, чийто изолационен материал в средата (сърцевината) е полиуретанова пяна (PUR).

прочети повече »
ОГРАДНИ ПАНА – MAXCON БЪЛГАРИЯ

Пелети

Пелетите, предлагани от нас, са произведени от отпадъка от мебелната и дървообработващата промишленост, в заводи, имплементирали най-висока технология в процесите си на работа. Пелетите са изчистени

прочети повече »

MAXCON отговаря на Вашите въпроси

Има два основни начина да направите своята поръчка:

1. Да се свържете директно с нас на телефонните номера или имейл адреси, намиращи се в полето „Контакти“ (най-отдолу).
2. Да влезете в съответния продукт, след което да натиснете бутона „Направи запитване“.
След попълване на всички полета, натиснете бутона „Изпрати“Екипът ни ще прегледа Вашето запитване и ще Ви отговори в най-кратък срок.

Извършваме доставките на всички стоки, които предлагаме. Имаме възможност да доставим до всяка точка в България и Европейския съюз. Цената на доставката зависи от вида продукт, количеството, размерите и други.

Продукти, свързани с ограждане – оградни пана, колове, вратички, се доставят с наш транспорт или с куриерска компания „Еконт“. Термопанелите се доставят предимно с организиран от нас транспорт. Контейнерите могат да се доставят както на платформи, така и на тирове или камиони с кранове.

За повече информация можете да отправите своето запитване към нас – както през сайта, така и на нашите телефонни номера.

Предлагаме три основни начини на доставка, в зависимост от цената и бързината на доставката:

 • Наш транспорт, с наши превозни средства;
 • Външни транспортни фирми;
 • ЕКОНТ ЕКСПРЕС;

Дългогодишното ни партньорство с редица транспортни компании, ни позволява да предоставим най-конкурентните цени за нашите клиенти в цяла Европа. За територията на България, при по-малки поръчки, използваме „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“, с до 30% отстъпка от цената за доставка, която е изцяло в полза на нашите клиенти. При по-големи поръчки, използваме наш транспорт или външни компании, като предоставяме възможно най-добрите цени. За повече информация и допълнителни въпроси можете да ни потърсите по всяко време.

Срокът за доставката зависи от продукта, който закупувате.

 1. При закупуване на не големи количества оградни пана, доставката е в рамките на два работни дни с куриерска компания „ЕКОНТ“. При по-големи поръчки – в срок до 10-12 дни. За поръчки от завод доставката е до 25 работни дни.
 2. При закупуване на контейнери, срокът за доставка зависи от вида на контейнера, неговите размери, както и адреса, до който контейнера ще се доставя. Обикновено срокът за доставка е в рамките на 12 дни (за стандартните и налични контейнери) и до 45 дни (за нестандартни и неналични, т. е. изпълняващи се по Ваша поръчка).
 3. При закупуване на пелети на дребно, доставката е в рамките до 10 дни.

За доставката на всички останали продукти ще получите информация след запитване.

Разполагаме с екипи от специалисти, които извършват монтаж на оградни пана на територията на цялата страна и Европейския съюз. За допълнителна информация и цени, моля, свържете се с нас.

Илюстрация (схема) за монтаж на оградни пана можете да откриете в категория „Огради“, продукт „Оградни пана“.

MAXCON е партньор с TBI BANK („Ти Би Ай Банк“ ЕАД), която предлага стокови и потребителски кредити, както и други услуги за съдействие при финансиране. При желание от Ваша страна ще Ви свържем с консултант на банката, който компетентно ще Ви съдейства, за да закупите желания от Вас продукт.

Условията, които нашият партньор предлага, са едни от най-добрите на български пазар и можете да сте сигурни, че ще получите възможно най-доброто обслужване.

ЗАЩО да изберете нашия транспорт?

MAXCON извършва доставки до всяка точка на България и Европейския съюз. Дългогодишното ни партньорство с редица транспортни компании ни позволява да предоставим най-конкурентните цени за нашите клиенти в цяла Европа.

 • Сигурност и надеждност;
 • Дългогодишен опит;
 • Бързина;
 • Гарантирано качество;
 • Изгодна цена;
  • За територията на България, при по-малки поръчки, използваме услугите на „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД, наричани за краткост „ЕКОНТ“, с 30% отстъпка на цената за доставка, която е изцяло в полза на нашите клиенти.
 • За по-големи поръчки използваме наш транспорт или външни компании, като предоставяме възможно най-добрите цени.

 

За повече информация и допълнителни въпроси можете да ни потърсите по всяко време.

СЕРТИФИКАТИ

Доверени партньори на MAXCON

Вашето мнение е важно за MAXCON

Даниел Златков
Даниел Златков
5 out of 5 stars
преди 3 седмици
Препоръчвам! Доволен съм от продуктите и съдействието за избор на артикулите.
Iva Semenkova
Iva Semenkova
5 out of 5 stars
преди 3 месеца
Благодаря на служителите, че бяха толкова отзивчиви и ми помогнаха с избора на мрежа за ограда.
Борис Мирчев
Борис Мирчев
5 out of 5 stars
преди 3 месеца
Изключително обслужване, винаги готови да дадат необходимата информация за продукт или предоставена от тях услуга. Много съм доволен, възнамерявам да работя с тях често.
Yunus Gyurkash
Yunus Gyurkash
5 out of 5 stars
преди 3 месеца
Силно препоръчвам! Отлично съотношение между качество и цена, много отзивчив и коректен персонал.
Nilian Petrov
Nilian Petrov
5 out of 5 stars
преди 3 месеца
Силно препоръчвам! Професионалисти! Имах транспортен дефект на едно от паната, които поръчах и на следващия ден го оправиха! Дано има повече такива младежи!
Напишете отзив